В інтернет-просторі розгорілися гарячі дискусії навколо нещодавнього відеозвернення герцогині Кембриджської Кетрін Міддлтон, в якій вона зізнається, що вона діагностувала онкологію.

Користувачі соцмереж висловлюють сумніви щодо справжності ролика через ряд деталей, що викликали підозри.

Кейт Мідлтон. Фото: Twitter
Кейт Мідлтон. Фото: Twitter

Зокрема, привернув увагу факт, що на руці Кетрін то з'являється, то зникає її масивне сапфірове кільце. На уповільнених кадрах виразно видно, як прикраса раптово зникає, а за мить знову виявляється на пальці герцогині. Цей нюанс викликав хвилю припущень, що відео могло бути створене за допомогою штучного інтелекту.

Скептицизм підігрівають деякі інші деталі. Наприклад, кілька років тому Міддлтон вже знімалася на цьому ж фоні і в такому ж одязі. Такі збіги наводять на думку, що відео може бути редагованим.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

В інтернеті з'явилося чимало теорій на цю тему. Дехто припускає, що Кейт Міддлтон фактично вже не жива, а королівська родина щось приховує. Інші пояснюють все просто оптичною ілюзією або кутом зйомки.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію.

Як повідомляв "Знай.ua", принца Гаррі залучили до інтимного скандалу - Меган Маркл навіть не чіпали

Знай.ua писав, в інтернет потрапили архівні кадри, як принцеса Діана розбиває об голову Чарльза чашку: навіщо вона це зробила