Відомий український енергетичний практик, екстрасенс та мольфар Макс Гордєєв озвучив свіжий прогноз на події, які можуть статися в Україні, а також у країні окупантів у Росії.

За словами Макса Гордєєва, російські міста чекає ціла серія вибухів та терористичних актів. Зокрема, очікуються гучні події у Криму.

Про це йдеться у прогнозі мольфара Макса Гордєєва.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

За словами мольфара, у Росії й надалі відбуватимуться вибухи, терористичні акти для того, щоб люди переключилися на щось інше, забули про смерть опозиціонера Олексія Навального.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Також Гордєєв стверджує, що вибухи не оминуть і кримський півострів. При цьому у найближчій перспективі.

Український Крим, фото: від патріотів України
Український Крим, фото: від патріотів України

"Дуже скоро, дуже скоро ми дізнаємося з вами про дуже хороші новини з Криму. Там відбудеться якась дуже класна дія, яка не змінить, звичайно, перебіг подій війни, але надасть нам дуже хороші пріоритети. І там це можуть бути вибухи саме цього мосту”. Це можуть бути вибухи якихось кораблів. Буквально нещодавно було передбачення про те, що будуть вибухи. Почуйте мене", - розповів він.

Крім того, мольфар наголосив, що незабаром українці отримають дуже позитивні моменти з лінії фронту.

Нагадаємо, "Наступу не буде": відомий астролог назвав конкретний місяць завершення війни.

Раніше повідомлялося, яким знакам Зодіаку у квітні неймовірно пощастить: ви про це навіть не мріяли.

Також, епосі Путіна буде кінець? Астролог передбачив, що у травні диктатора не стане.