Роль Тоні Старка/Залізної Людини назавжди пов'язана з ім'ям Роберта Дауні-молодшого у кіноселені Marvel. Однак, чи повернеться актор до цього образу в майбутньому, залишається невизначеністю.

У недавньому інтерв'ю Esquire Роберт коротко прокоментував цю нагоду.

"Це невід'ємна частина моєї ДНК. Ця роль обрала мене. Я завжди кажу - ніколи не варто йти проти Кевіна Файги, тому що це програшна ставка. Він завжди перемагає".

Роберт Дауні-молодший, фото із соцмереж
Роберт Дауні-молодший, фото із соцмереж

Втім, ці слова навряд чи можна сприймати як підтвердження його повернення до MCU.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Особливо з огляду на попередні заяви самого Файги, глави Marvel Studios. Після чуток у Variety про можливе повернення Дауні-молодшого та інших акторів-засновників Мстителів, Файгі заявив, що студія не бажає "магічно скасувати" смерть Залізної Людини.

Роберт Дауні-молодший грав Тоні Старка протягом 11 років у кіноселені Marvel, втіливши одного з лідерів Месників разом із Крісом Евансом, Скарлетт Йоханссон, Крісом Хемсвортом, Марком Раффало та Джеремі Реннером.

Ця культова роль стала надважливою віхою в кар'єрі актора, повернувши його в статус одного з найбільш затребуваних та високооплачуваних голлівудських зірок.

Роберт Дауні-молодший, кадр з фільму
Роберт Дауні-молодший, кадр з фільму

Однак чи буде можливість у актора ще раз зіграти Залізну Людину, залишається під великим питанням.

Нагадаємо, Роберт Дауні-молодший розкрив секрет довголіття у шлюбі: про це правило ніхто не знав

Як повідомляв "Знай.uа", коли твої сусіди по цвинтарі – Х'ю Хефнер та Мерилін Монро: за 192 тисячі доларів шанувальник виконав свою мрію

Знай.ua писав, борець за природу і просто скромний мільйонер: куди інвестує Леонардо Ді Капріо і як він змінює світ вже зараз