У Бразилії у животі 81-річної жінки на ім’я Даніела Алмейда Віра виявили "скам’янілий плід", який вона носила понад 50 років. Після того, як похилій жінці зробили операцію, намагаючись витягти це немовля, вона загинула.

Про це повідомляє The Sun.

Жителька села мала семеро дітей і не знала про те, що в її утробах перервана вагітність, з якою вона жила 56 років, не здогадуючись про це. Коли вона звернулася до лікарів, вони зробили їй 3D-сканування, завдяки якому виявили кальцинований плід.

Скам'янілий плід у тілі жінки
Скам'янілий плід у тілі жінки
Скам'янілий плід у тілі жінки. Фото: The Sun

Згодом медики визначили, що востаннє жінка була вагітною у 1968 році. Спочатку лікарі тривалий час підозрювали, що жінка страждає від ракової пухлини, але коли вона поступила до них, скаржачись на сильні болі в животі, вони були шоковані.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Вони терміново зробили жінці операцію, щоб позбавити її кам’яного плоду, але вона стала останньою в житті пацієнтки. Наступного дня після хірургічного втручання жінки не стало просто в реанімації.

Знімок кам'яного немовля в утробах 81-жінки
Знімок кам'яного немовля в утробах 81-жінки
Знімок кам'яного немовля в утробах 81-жінки. Фото: The Sun

За словами родичів жінки, вона геть не любила ходити до лікарень і навіть боялася обладнання для аналізів, тому все життя пила знеболювальні медичні препарати. До того ж, близькі жінки стверджують, що їй довелося звернутися до лікарів через інфекцію сечовивідних шляхів.

Після цього її в терміновому порядку направили до регіональної лікарні в південній частині Бразилії, де лікарі змогли зробити тести.

Нагадаємо, що у Великій Британії жінка придбала обручку на барахолці та несподівано розбагатіла.

Як повідомляли раніше, в Індії хлопець невдало пожартував над другом і вбив його.

Як писав "Знай" раніше, у Чехії лікарі випадково переплутали і зробили аборт не тій жінці.