Поцілунки з росіянами, а також майже виступ на вечірці "російського ретро" показали українцям, що тепер чоловікові Насті Каменських Олексію Потапенку шлях назад у вітчизняний шоу-бізнес закрито. Колись віддані шанувальники Потапа та гурту "Мозги" навряд чи вибачать йому "зраду".

Про це висловився продюсер Михайло Ясинський у відвертому інтерв'ю Славі Дьоміну, яке доступне для перегляду на YouTube.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

Чоловік наголосив, що після скандальних витівок репера важко сказати, якою буде його доля в Україні. Однак у нього все ж таки є деякі припущення.

"Думаю, що він повернеться як такий персонаж-мема з минулого життя і в той інформаційний простір, який ми зараз передбачити не можемо. Ми навіть не можемо уявити його собі таким, яким воно буде", - сказав Михайло у розмові зі Славою Деміним.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще

Олексій Потапенко. Фото: скриншот Instagram
Олексій Потапенко. Фото: скриншот Instagram

Ясинський також зазначив, що впливу Потапа вже не матиме.

"Щодо його як продюсера, як впливової людини — тут я трохи не впевнений. Зараз ми бачимо, як на ринок українського музичного життя вийшли люди зовсім іншого рівня креативу, творчості, музичного таланту. Це просто космос. Українська музична культура взагалі змінюється. Сенси змінилися, тобто картина світу Олексія Потапенка так само як і моя, і в багатьох наших колег, вона зовсім інша, скажу чесно, вони інші, а Потап не збігається з тим, як звучить сьогодні і як транслює цей день молодь, там шансів ні", - підкреслив Ясинський.

Нагадаємо, Настя Каменських стала чарівною вчителькою українців: "Дехто не розуміє".

Раніше повідомлялося, Потап та Настя – більше не пара? Відомий блогер розкрив причину "розлучення" зіркового подружжя.

Також, замість Насті тепер Катя? Потап знайшов іншу пишногруду красуню і одразу показав її.