Український хореограф та шоумен Дмитро Коляденко офіційно спростував чутки про возз'єднання зі співачкою Іриною Білик. Незважаючи на те, що протягом повномасштабної війни в медіа та соціальних мережах з'являлися знімки та відео, які могли вказувати на їхню близькість.

Але сам Коляденко під час виступу в проєкті "Вихідний 2.0" чітко заявив, що вони з Білик не відновлювали романтичних стосунків. Дмитро наголосив, що повернення до колишніх стосунків є неможливим, і важливо йти вперед.

Білик та Коляденко, фото Instagram
Білик та Коляденко, фото Instagram

"З колишніми можна дружити, пити чай, але чашку ти не склеїш. Вона розбита була. Не можна повертатися у старі стосунки. Тільки нове життя," - висловився він про свої стосунки з Білик.

Дмитро Коляденко також зазначив, що вони з Іриною залишаються лише друзями і їхній взаємозв'язок не має романтичного аспекту.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Ми друзі й все. У нас сексу немає вже давно," - додав танцівник, підкреслюючи, що їхні стосунки мають виключно дружній характер.

Білик та Коляденко, кадр з відео
Білик та Коляденко, кадр з відео

Варто відзначити, що Ірина Білик та Дмитро Коляденко мали складні стосунки з 2001 по 2006 рік, які були сповнені ревнощів та емоційних злетів і падінь.

І хоча вони вже не раз інтригували громадськість знаками уваги один до одного, але вони тільки друзі і про відносини немає мови.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ірина Білик наважилася розповісти про кохання: "Моє серце ніколи не втомиться"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, з Іриною Білик - все: Діма Коляденко шукає нове кохання і одночасно "зустрічається" з двома