70-річний голлівудський актор Джон Траволта вшанував пам'ять свого сина Джетта, який пішов із життя у 16-річному віці. Артист опублікував архівне фото у своєму Instagram, на якому позують він сам, його покійна дружина Келлі Престон та їх син...

"З днем ​​народження, мій Джеті - не минає жодного дня, щоб ти не був зі мною" - написав зворушливий пост Траволта.

13 квітня 2024 року Джетт святкував би свій 32-й день народження.

Джон Траволта, фото: Instagram
Джон Траволта, фото: Instagram

У коментарях до знімку шанувальники актора висловили свої співчуття та підтримку.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

"Він у безпеці зі своєю мамою-ангелом, і вони двоє спостерігають за тобою", "Втратити сина і дружину неймовірно боляче! Великого кохання тобі, Еллі та Бену", "Яке миле фото ваших двох ангелів", - написали вони.

Трагедія в родині Траволти сталася на початку 2009 року, коли Джетт раптово пішов із життя під час сімейної поїздки до Багамів. Юнак ударився головою об ванну, в епілептичному нападі в їхньому будинку. Джетт страждав на аутизм і рідкісне захворювання - синдром Кавасакі.

Втрата єдиного на той момент сина стала серйозним ударом для актора та його дружини. Траволта незабаром заснував Фонд Джетта Траволти – некомерційну організацію, яка допомагає дітям з особливими потребами.

Це було не останнє потрясіння. 2020 року його дружина Келлі Престон померла після дворічної боротьби з раком грудей.

Нагадаємо, боявся більше Волан Де Морта: Деніел Редкліфф згадав зйомки "Гаррі Поттера"

Як повідомляв "Знай.uа", Бріджіт Джонс повертається: чого чекати від нового сіквела

Знай.ua писав, буде як у фільмі "Розлом Сан-Андреас"? Вчені повідомляють про нові проблеми