В Австралії чоловік схопив ніж і напав на священика просто під час богослужіння в церкві. В результаті нападу священнослужитель і ще, щонайменше, три людини отримали серйозні ножові поранення, проте, вони, на щастя, не загрожують їхньому життю.

Про це повідомляють на Reuters.

Відомо, що в понеділок, 15 квітня 2024 року, в австралійському місті Сідней стався жахливий інцидент. Там просто під час служби в церкві в районі Уоклі, що приблизно за 30 кілометрів від центрального ділового району Сіднея, сталася поножовщина.

Чоловік з ножем прийшов на службу і напав на священика, який вів цю службу в церкві. Він наніс декілька ножових поранень церковному лідеру та ще декільком вірянам, які прийшли на богослужіння. В результаті, крім священика, ще, щонайменше, три людини постраждали.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

На місце інциденту одразу ж приїхали співробітники правоохоронних органів, які затримали нападника. На щастя, травми, які отримали люди під час нападу, не загрожують їхньому життю. Медики, які також приїхали на місце інциденту, надали допомогу постраждалим просто на місці.

Нагадаємо, що в США чоловік, обираючи собі салат на обід, несподівано став мільйонером.

Як повідомляли раніше, у Великій Британії чоловік знайшов скарб, який лежав у полі 500 років.

Як писав "Знай" раніше, у Великій Британії жінка набрала зайві кілограми через помилку гінеколога.