На весіллі гості думали, скільки ще триватиме шлюб Олі Полякової, а зараз, майже двадцять років спільного життя, вона стверджує, що вікова різниця не заважає справжньому коханню.

Олі Поляковій було 23 роки, коли її чоловік Вадим Буряковський закохався в неї, він був у віці 40 років. Незважаючи на те, що всі їхні знайомі вважали, що молода дружина залишить бізнесмена, пара довела, що кохання може перемогти будь-які перешкоди.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

“У мене з чоловіком різниця у віці 16 років. Йому всі казали: “Вона тебе покине. Що ти робиш?" Зараз усі ці люди – вони просто шоковані, що ми 20 років живемо… На нашому весіллі всі шепотілися: "Ну що, давайте ставки ставити, на скільки це буде" , – шокувала Оля Полякова.

У їхніх стосунках досі є деякі проблеми — Вадим не терпить істерики та сльози Олі та часто кричить на неї замість того, щоб підтримати.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Незважаючи на це, Оля Полякова щаслива, що вони разом і довели, що велика різниця у віці не проблема, коли є справжнє кохання.

Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram
Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram

“Мій чоловік не може бачити, як я плачу. Замість того, щоб надати мені підтримку, він не просто йде, він спочатку на мене кричить: "Скільки можна". Його це бісить, він не може це витримувати” , – сказала Оля Полякова.

Оля Полякова на зйомках кліпу
Оля Полякова на зйомках кліпу

Нагадаємо, що учасниця Супермами викликала бурю у суспільстві: сепаратизм, проституція та татуювання позивного

Також ми розповідали, що серіал "Завдання трьох тіл" на Netflix розриває чарти, поки його продюсер готується до страт .

Раніше повідомлялося, що Полякова між Україною та стейком від захисника Фрідмана обрала вечерю – блогер.