Коли стандартні методи лікування не приносять полегшення, деякі люди вдаються до нетрадиційних та експериментальних підходів у пошуках одужання.

Одним з таких методів є саморобна трансплантація калу, яку обрала для себе Даніелла Кепке, студентка коледжу, яка страждала на виснажливі симптоми синдрому роздратованого кишечника. Про це повідомляє Business Insider.

Біль у животі, фото gdp3podolsk
Біль у животі, фото gdp3podolsk

Після п'яти років безрезультатних візитів до лікарів Кепка вирішила випробувати експериментальну процедуру під назвою трансплантація фекальної мікробіоти. Суть її полягає у введенні фекалій здорового донора у кишечник пацієнта для заселення його "корисними" мікробами. Даніелла використала свого брата і хлопця як донорів і розповіла про свій досвід у документальному фільмі.

Хоча деякі симптоми Кепке і покращилися, вона також зіткнулася з новими проблемами - у неї з'явилися прищі, схожі на ті, які були у її брата, а згодом і депресивний стан, характерний для її хлопця.

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому
Показати ще

Дискомфорт у животі. Фото: скрін youtube
Дискомфорт у животі. Фото: скрін youtube

Це не перший випадок Раніше чоловік, який страждав на хворобу Крона, роками робив саморобну "трансплантацію" калу, використовуючи свою матір як донора. Здавалося, це полегшувало його кишкові симптоми, але згодом у нього почали виявлятися симптоми менопаузи, такі як пітливість, припливи та перепади настрою, характерні для матері, яка переживала клімакс.

Нагадаємо, чоловік 20 років уникав правосуддя, вдаючи, що він глухонімий.

Як повідомляв "Знай.uа", наречений помер у день весілля, а поки наречена горювала, дізналася жахливу правду про коханого

Знай.uа писав, собака розкрив зраду коханого: усередині пса знайшли жіночі стрінги