Популярна українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка в березні народила третю доньку Аделіну, вже повернулася до роботи та змогла одягти свої театральні та сценічні костюми.

За її словами, вона ще не в тій формі, в якій хотіла б бачити себе. Але в костюми "влізла", і це вже чудово.

Про це Лілія Ребрик розповіла в одному із нещодавніх інтерв'ю.

Лілія Ребрик, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Лілія Ребрик, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

"Люди кажуть компліменти. І підписники пишуть: "Ліля, як ви так швидко у форму прийшли?". Жартую, що я відьма. Насправді я до цього спокійно ставлюся. Зараз мені можна і не бути в ідеальній формі, тому що я не так давно народила, плюс - годую, ясна річ, що маю їсти, а не сидіти на дієтах. Хоча завдяки Адельці перейшла на правильне харчування. Чоловік каже, що я красива, і я йому вірю. Та хіба у фігурі щастя?", - зізналася ведуча в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Лілія Ребрик, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк
Лілія Ребрик, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк

На думку Ребрик, важливо, як людина почувається. Якщо зайві кілограми заважають жити, дають зайве навантаження на коліна, ноги, спину, їх треба скинути, щоб полегшити собі життя.

"Це повага до себе, це здоров'я. А якщо вони не заважають, не цим має бути зайнята моя голова. Зараз так багато інших проблем та моментів, куди треба свою енергію випромінювати", - впевнена Лілія.

Нагадаємо, відома українська співачка несподівано потрапила до лікарні – організм уже не справлявся.

Раніше повідомлялося, Лілія Ребрик із чоловіком розсекретили стать третьої дитини.

Також, Лілію Ребрик запідозрили у вагітності заради відстрочки для чоловіка: "Що з вами?".