Відома українська співачка, солістка гурту Kazka Олександра Зарицька озвучила відверте зізнання про своє особисте життя. Саша зізналася, що скасувала весілля зі своїм нареченим Павлом Тараненком. Виконавиця пояснила причину такого рішення.

За словами Олександри, пара давно хотіла відсвяткувати весілля. Втім, події у Харкові внесли свої корективи до планів закоханих.

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю Саші Зарицькій для YouTube-каналу "Люкс ФМ".

Олександра Заріцька та Павло Тараненко. Фото: скрін
Олександра Заріцька та Павло Тараненко. Фото: скрін

Зарицька поділилася, що хоче відсвяткувати весілля вже після війни. До того ж артистка не може думати про свій найкращий день, коли росіяни щодня здійснюють обстріл її рідного Харкова.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024
Показати ще

Водночас, співачка бажає, щоб свято пройшло спокійно, і вона отримала від нього максимум насолоди, а не переживань за свою країну.

Олександра Заріцька з нареченим, фото з Instagram
Олександра Заріцька з нареченим, фото з Instagram

"А зараз у мене немає майже жодного дня, коли я не плачу. Я не зможу святкувати свій найкращий день у світі, розуміючи, що у моєму рідному Харкові бомбять щодня. Не можу, мені не дозволяє совість", – поділилася Олександра.

Також виконавиця зізналася, що з нареченим почала розмовляти про майбутнє батьківство. Втім, у пари розходяться думка щодо методів виховання дітей.

"Ми вже готові. Чекайте на анонси. Коли відбудеться - тоді і відбудеться", - запевнила Зарицька.

Відомо, що Олександра познайомилася з Павлом у 2018 році, проте зустрічатися вони почали лише через чотири роки. У вересні 2022-го артистка вперше показала бойфренда. У травні 2023 року чоловік зробив пропозицію Олександрі. За словами Павла, кільце тримав дуже довго, оскільки чекав на вдалий момент.

З того часу пара почала жити разом. До цього Олександра висловлювала бажання стати нареченою. Дівчина ділилася планами щодо святкування. У листопаді 2023 року співачка зізналася, що з Павлом планує зіграти весілля у червні 2024-го, проте все змінилося.

Нагадаємо, Олександра Зарицька зізналася у сильній ненависті.

Раніше повідомлялося, "Ми боїмося, що вона колись переїде": Олександра Зарицька з Kazka зізналася, як мама допомагає їй та нареченому в побуті.

Також, "Мені так його не вистачає": Ірина Білик зворушливо згадала свого помічника, який зник під Бахмутом.