У Великій Британії вже вісім років показують неймовірно популярне скандальне шоу "Оголена привабливість". Воно стало справжнім хітом, незважаючи на те, що учасники на екрані з'являються повністю оголеними.

Користувач із соціальної мережі Х розповів про цей провокаційний проект та поділився реакціями українців на таке незвичайне видовище.

Naked Attraction / фото: Х
Naked Attraction / фото: Х

"Оголена привабливість" – це шоу з розряду "ПоLOVEинки", в якому учасники обирають собі партнера із шести претендентів, які стоять у різнокольорових кабінках.

Процес вибору відбувається в кілька раундів, у кожному з яких головному учаснику потрібно відсіяти одного претендента, ґрунтуючись на зовнішньому вигляді.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще
  1. Перший раунд: ширми кабінок піднімаються до талії, демонструють геніталії претендентів. Учасник відсіює одну людину.
  2. Другий раунд: ширми піднімаються до шиї, відкривають груди претендентів. Знову відсівається один претендент.
  3. Третій раунд: ширми піднімаються повністю і учасник бачить обличчя претендентів. Тепер вони можуть говорити та оцінювати їхній голос. Наприкінці цього раунду залишається два претенденти.

Naked Attraction / фото: скриншот Youtube
Naked Attraction / фото: скриншот Youtube

У фіналі головний учасник сам роздягається, робить остаточний вибір і пара йде в готель на ніч, номер якого заздалегідь бронюють творці шоу. Через місяць після шоу їх знову запитують, як пройшло побачення та чи було продовження спілкування.

Чому це шоу популярне?

Шоу показує оголені тіла звичайних людей з усіма їх особливостями: целюліт, зайва вага, шрами, натуральні груди "з відбитком гравітації". Учасники коментують зовнішній вигляд претендентів з повагою та захопленням, роблячи компліменти природності.

Публікація @serialnewsua / фото: скриншот Х
Публікація @serialnewsua / фото: скриншот Х

Вік учасників варіюється від 18 років до нескінченності.

Шоу приваблює різноманітних учасників: гетеросексуалів, гомосексуалів, поліаморних пар і навіть транссексуалів. Бувають і щасливі історії, коли учасники знаходять кохання і навіть одружуються.

Українська перспектива

В Україні поки що немає аналогів такого шоу, і багато хто вважає, що країна ще не готова до такого формату через існуючі табу на тему сексу та прийняття свого тіла.

Однак деякі жартують, що українському телеканалу СТБ варто було б звернути увагу на цю ідею. Для тих, хто хоче побачити це шоу, воно доступне в Інтернеті.

Коментарі під постом / фото: скриншот Х
Коментарі під постом / фото: скриншот Х

Коментар під постом / фото: скриншот Х
Коментар під постом / фото: скриншот Х