У світі існують секрети, настільки страшні, що вони здатні злякати навіть найсміливіших. Одна з таких жахливих таємниць переховувалась у звичайній квартирі, де колись фотограф Джульєтт Іден знімала Лі Енн Себін – вдову, чий чоловік зник за загадкових обставин.

Джульєтта і не підозрювала, що всього за кілька сантиметрів від неї, під самим ліжком, на якому вона фотографувала Лі Енн, ховалася жахлива розгадка цієї таємниці. Тоді, через рік, коли 74-річну жінку звинуватили у вбивстві, світ здригнувся від шокуючої правди. Про це повідомляє Wales Online.

Таємниця під ліжком, скріншот: Youtube
Таємниця під ліжком, скріншот: Youtube

Під шарами сміттєвих пакетів був захований розкладений і скелет Джона Сабіна, чоловіка Лі Енн, якого востаннє бачили живим у 1997 році.

Жінка якось зізнавалася подрузі, що вдарила чоловіка по голові прикрасою у вигляді жаби. Під час розтину було виявлено численні переломи черепа, які відповідають жорстокому нападу.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Поліція Південного Уельсу посмертно назвала Лі Енн головною підозрюваною у вбивстві. Під час фотосесії у 2015 році Джульєтт описала свою модель як "надзвичайно ексцентричну, але симпатичну" жінку, яка розповідала про своє минуле як співачку кабаре в Австралії та Новій Зеландії. Вона навіть погадала на картах таро для своєї гості, передбачаючи, що та стане знаменитою.

Таємниця під ліжком, скріншот: Youtube
Таємниця під ліжком, скріншот: Youtube

Ніхто не міг і уявити, що під тим самим ліжком, на якому Лі Енн фотографувалася для Джульєт, лежало тіло її "зниклого" чоловіка. Жахлива правда відкрилася лише після смерті Лі від раку. Жахливі фото, на яких фотографія зафіксувала місце, де було заховано жертву, почали продаватися тисячами по всьому світу.

Нагадаємо, кохані намагалися підкорити гору, але несподівано зникли: знімки за "миттєвість" до трагедії викликають мурашки

Як повідомляв "Знай.uа", чоловікові пересадили свинячу нирку, але він встиг пожити лише 2 місяці - лікарі "відмовляються"

Знай.ua писав, 63-річна пенсіонерка завагітніла від молодого хлопця, але вона рада: вже дітей не порахувати