Чоловік на ім’я Абдула Насер Салех майже 10 років жив на вантажному судні між портами Судану та Саудівської Аравії. Однак, одного разу 62-річний моряк так і не зміг зійти на берег з корабля через те, що був покинутий напризволяще.

Про це розповідає Associated Press.

Ще у 2015 році судновласник кинув корабель просто біля узбережжя Судану. Абдулі довелося останні 2 роки провести у порту міста Джидда, адже за суворими законами іміграції Саудівської Аравії він не міг навіть зійти з корабля.

[/embed]

У 2022 році покинуте морське судно відправили на ремонт, а сам чоловік сподівався на те, що життя в нього покращиться. Моряк підписав угоду з роботодавцем, який пообіцяв дати йому 140 тисяч доларів. Молодий власник корабля відмовився від умов угоди, тому звернувся до суду.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

За цей час Абдула жив на кораблі, де було багато пилу та іржі, а щоб підтримувати свою форму, щоранку і щовечора бігав на палубі. До того ж, за весь час моряк заборгував багато грошей, адже він відправляв їх своїй сім’ї.

Корабель, на якому жив Абдула Насер Салех. Фото: скриншот з YouTube
Корабель, на якому жив Абдула Насер Салех. Фото: скриншот з YouTube

Пізніше Абдула, все ж таки, повернувся на рідну землю – до Єгипту.

До речі, виявляється, тоді понад 2 тисячі моряків були кинуті напризволяще на кораблях у багатьох країнах світу.

Нагадаємо, що в одному з будинків літніх людей в США одружилася пара у віці 100 і 102 роки.

Як повідомляли раніше, в США жінка випадково натиснула на не ту кнопку і зірвала джекпот в лотереї.

Як писав "Знай" раніше, в США чоловік знайшов монетку на звичайній парковці та виграв понад 1 мільйон доларів.