Ця подія сталася з дворічною дівчинкою на ім'я Пейслі та її родиною в парку в Техасі, де жирафи вільно живуть. Пейслі разом із батьками приїхала в парк Fossil Rim у Глен-Роузі, щоб насолодитися природою та побачити диких тварин.

Під час подорожі по парку, сім'я вирішила погодувати жирафів, які грали у своїй вільній обстановці. Сидячи у своєму пікапі, вони наблизилися до одного з жирафів. Пейслі, з захопленням витягнувши ручку, спробувала погодувати величезну тварину.

Проте, все вийшло не так, як планувалося. Жираф помилився і взяв дитину за одяг, піднімаючи її у повітря. Батьки, здивовані та злякані, реагували миттєво, готові прийти на допомогу своїй доньці.

Спостерігачі, що були поруч, здивовано спостерігали за цим несподіваним оборотом подій. На щастя, жираф швидко зрозумів свою помилку та випустив дівчинку, яка безпечно опинилася в обіймах своєї матері.

Популярні новини зараз
На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом
Показати ще

Мати Пейслі, вибухнувши емоціями, зняла відео цього інциденту. На записі чути, як вона запитує свою доньку, чи вона хоче погодувати жирафа, за мить до того, як тварина спробувала схопити дитину. Після того, як все закінчилося, сім'я відчула полегшення і зрозуміла, що всі залишилися без пошкоджень.

Ця історія, незважаючи на свою несподіваність, закінчилася з посмішкою. Пейслі, виявивши велику сміливість, навіть запросила іграшкового жирафа з магазину пам'яток як подарунок, щоб вона завжди пам’ятала про цей несподіваний епізод.

Нагадаємо, шерсть більше не проблема: як швидко прибрати квартиру від "волосся" котів та собак

Раніше ми писали про те, що ви правильно кличете свого кота? Вчені дізналися, що дратує їх найбільше

Вам буде цікаво дізнатися як уберегти свого пухнастого друга: 5 головних помилок у профілактиці бліх та кліщів