Відомий у соціальних мережах і навіть на телебаченні український мольфар, переможець проекту "Битва екстрасенсів" Макс Гордєєв склав новий прогноз на зиму 2024 року для прифронтових регіонів. Нові прогнози Макса вказують на складну зиму.

За словами Макса Гордєєва, міжнародні організації активно працюватимуть над забезпеченням гуманітарної допомоги.

Про це Макс Гордєєв розповів у свіжому прогнозі для одного із українських видань.

Макс Гордєєв. Фото: скриншот YouTube
Макс Гордєєв. Фото: скриншот YouTube

"Я бачу, що атаки на енергетичну інфраструктуру можуть продовжуватися, що призведе до частих перебоїв з електрикою та опаленням. Жителям слід готуватися до важкої зими, запасатися необхідними ресурсами та дотримуватися запобіжних заходів", - передбачив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Однак, на його придушення, міжнародні організації активно працюватимуть над забезпеченням гуманітарної допомоги та підтримки цих регіонів.

Макс Гордєєв, скріншот: YouTube
Макс Гордєєв, скріншот: YouTube

"Важливо буде налагодити постачання палива та забезпечити роботу мобільних генераторів, щоб мінімізувати наслідки атак на енергосистему. Відчуваю, що місцева влада та волонтерські організації відіграватимуть ключову роль у підготовці до зими, забезпечуючи мешканців необхідними засобами та інформацією. Для громадянського населення через створення додаткових притулків та центрів допомоги", - додав мольфар.

Нагадаємо, екстрасенс "побачив" новий контрнаступ ЗСУ: почнуть успішні атаки.

Раніше повідомлялося, ЗСУ збільшать доплати за службу: скільки обіцяють і який мінімум.

Також, "Руйнування і хаос...": відомий екстрасенс визначив, скільки Україна житиме без світла.