У США Габріель Брон розпиляв гараж після того, як заявив, що цей будинок порушує кордон між його ділянкою та ділянкою його сусіда.

Перед тим чоловік запросив двох землемірів, які оглянули прибудову і підтвердили, що вона частково розташована на землі. Про це пише Daily Stars .

Розпиляний гараж. Фото: TikTok
Розпиляний гараж. Фото: TikTok

Інцидент був опублікований у TikTok.

"Я можу майже гарантувати, що не він почав цю сусідську війну, але він поставив крапку, розрізавши гараж навпіл. Це приголомшливо", — прокоментував один із глядачів.

Популярні новини зараз
Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Українців змусять платити за власні заощадження Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Трейсі Браун, дружина чоловіка, який зруйнував гараж, розповіла, що стосунки її родини з сусідами були напружені з того часу, як вони переїхали до будинку дитинства чоловіка у 2012 році. Незважаючи на плутанину навколо землі, вона каже, що між жителями не було жодних проблем, поки у 2016 році не помер колишній власник сусіднього будинку Стів Ріттер.

Розпиляний гараж. Фото: TikTok
Розпиляний гараж. Фото: TikTok

Коли мирні сусіди виявилися втягнутими в запекле суперництво, що дійшло до крайності, коли Браун залучив землеупорядника, який сказав, що межа ділянки проходить центром гаража.

Рітери виїхали зі свого будинку незабаром після оцінки, але їхній молодший син невдовзі повернувся і запитав, чи може він забрати прах батька з гаража.

Наступного дня Браун приніс пилок з механічним приводом і взявся за гараж. Трейсі сказала, що подружжя зробило урок з цієї драми і в майбутньому суворіше стежитиме за дотриманням законів.

@neighborhooddisputes

#NeighborhoodDispute #HOA #PropertyLine #PropertyLines #NeighborhoodWars #Petty #Fence #Neighbor #Neighborhood #PropertyLineDispute #BadNeighbor #NeighborFeud #Feud #fyp

♬ original sound - Neighborhood Disputes

Нагадаємо, що вчений вирішив пожертвувати себе комарам: 3000 укусів на день.

Раніше ми повідомляли, що він справжній герой: люди захоплюються мужністю американця, який кинув виклик грабіжнику.