Шоу "Тачку на прокачку" повертається на екрани, але тепер за його виробництво відповідає стрімінгова платформа Netflix, а провідним стане американський актор та комік Кріс Редд. Програма отримала нову назву "Воскреслі тачки" (Resurrected Rides).

За інформацією Variety, у новому шоу Редд та його команда механіків допомагатимуть "гідним власникам перетворити їхні улюблені машини на придатні для доріг шедеври".

Очікується, що прем'єра відбудеться 24 липня і шоу складатиметься з 8 епізодів по 40 хвилин кожен.


"Тачку на прокачку" транслювалася на MTV з 2004 по 2007 рік і мала величезну популярність. У новому проекті творці обіцяють зберегти дух оригінального шоу, але з додаванням сучасних технологій та елементів сучасної культури.

Популярні новини зараз
Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям Графіки відключення електроенергії на 27 червня Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду
Показати ще

Виконавчими продюсерами шоу стали Рік Гурвіц, Брендон Кільйон, Арі Шофет та Майк Одер. Гурвіц, який створив оригінальну "Тачку на прокачування", зазначив, що вони взяли найкраще з оригіналу та переосмислили його з новим провідним та акторським складом.

Кожен епізод буде присвячений трансформації автомобілів у спеціальній майстерні, як це було в оригінальному шоу. Спочатку машини відвозили до West Coast Customs, а потім у Galpin Auto Sports, де їх ремонтували та вдосконалили.

"Воскреслі тачки" обіцяють повернути глядачам ту ж захоплюючу атмосферу, але з новими елементами та свіжими ідеями.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Netflix перейшов межу і показав сцену із "зарядженим болтом" актора: глядачів розбурхало, але влада лютує

Також наш портал інформував, З ТБ взяли на замітку: у світі набирає популярності шоу, де можна вибрати партнерів з геніталій

Вам буде цікаво дізнатися, нові герої, старі сімейні таємниці: що чекає на фанатів у сиквелі "Гострих козирків"