Історія, що сталася з чеським бійцем Лукашем Буковазом, відрізняється своєю емоційною насиченістю та непередбачуваністю від більшості моментів... на рингу ММА.

Уявіть собі: величезна арена, повністю заповнена 20 тисячами глядачів, які з нетерпінням чекають захоплюючих поєдинків. Серед учасників – Лукаш Буковаз, який готувався не лише до бою, а й до важливого особистого кроку. Проте доля підготувала йому справжні випробування. Відео було опубліковано у X (Twitter).

Пропозиція руки та серця на рингу, скріншот: Twitter
Пропозиція руки та серця на рингу, скріншот: Twitter

Турнір "Битва зірок" розпочався для Лукаша не найкращим чином.

Він виступав у парі з Патріком Хорватом проти Яна Міхалека. Формат бою передбачав можливість зміни бійців під час поєдинку, що надавало інтриги та непередбачуваності. Однак, незважаючи на тактичні переваги такого підходу, Міхалек виявився сильнішим за своїх опонентів.

Популярні новини зараз
Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити
Показати ще

Вже в першому раунді він здобув переконливу перемогу.

Здавалося б, поразка у професійному поєдинку – це вже досить неприємна подія. Але Лукаш вирішив, що саме цей момент, незважаючи на невдачу на рингу, ідеально підходить для того, щоби зробити пропозицію своїй дівчині.

Пропозиція руки та серця на рингу, скріншот: Twitter
Пропозиція руки та серця на рингу, скріншот: Twitter

Однак реакція його обраниці виявилася такою ж несподіваною, як і рішення Лукаша зробити пропозицію після програного бою.

Її відповідь пролунала як грім серед ясного неба.

"Після всього, що між нами сталося, після зрад з твого боку, я не вважаю це гарною ідеєю. Моя відповідь – ні", - заявила вона.

Її навіть спробували облити водою, але це не надто заспокоїло бійця.

Нагадаємо, третина дівчат ходить на побачення заради безкоштовної їжі: соціологи виявили приховану небезпеку

Як повідомляв "Знай.uа", народжувала кілька футбольних команд: жінка стала матір'ю 69 дітей - були і четверняшки

Знай.uа писав, 56-річна українка повірила в кохання і жорстоко заплатила за це