Молодий український співак Дмитро Волканов, колишній учасник шоу-балету Вєрки Сердючки та зірки популярного телевізійного шоу "Х-Фактор" в інтерв'ю Олексію Суханову поділився глибоко особистою та емоційно напруженою історією, пов'язаною з його матір'ю.

Події почали розгортатися буквально напередодні початку повномасштабної війни.

Дмитро Волканов, скріншот: Youtube
Дмитро Волканов, скріншот: Youtube

Молодий артист, якому на той момент було лише 22 роки, брав участь у зйомках Ліги Сміху, куди його запросили виконати пісню в одному з номерів.

Саме в цей час його мати вирішила відвідати свою сестру у місті Вугледар Донецької області, щоб привітати її з днем ​​народження. Дмитро, відчуваючи тривожні передчуття і чуючи постійні розмови про можливий наступ російських військ, намагався відмовити матір від цієї поїздки. Однак жінка, сповнена оптимізму, запевняла сина, що все буде гаразд.

Популярні новини зараз
Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

Дмитро Волканов, скріншот: Youtube
Дмитро Волканов, скріншот: Youtube

Із початком війни Дмитро втратив зв'язок зі своєю матір'ю на півтора місяці.

"Починається війна, і я того дня втратив зв'язок зі своєю мамою на півтора місяці. Вона зникла прямо з усіх радарів", - заявив він.

Ситуація посилювалася тим, що разом із матір'ю Дмитра у місті опинилися її сестра та чоловік сестри. Саме завдяки статусу чоловіка сестри, який працював на держслужбі, сім'ї вдалося врятуватись. Його службове посвідчення стало тим документом, який дозволив залишити місто.

Нагадаємо, "ворог приречений на поразку": у пророцтві старця Феодула відшукали радісну новину для українців

Як повідомляв "Знай.uа", навіть війна не завадила: Єфросиніна одягла на себе вартість "однушки" у Дніпрі

Знай.ua писав, зірка "Кварталу" Ірина Гатун "відморозилася" після ганебного жарту: "Адекватні люди розуміють"