Сімейство популярного українського телеведучого Тимура Мірошниченка, яке нещодавно вже всиновило хлопчика Марселя, знову готуватиметься до чергового поповнення. Так, дружина Тимура Інна на своїй сторінці в соціальній мережі написала про те, що вони готуються прийняти в сім'ю другу усиновлену дитину.

Про це стало відомо завдяки новій публікації дружини Тимура Мірошниченка у мережі Instagram.

Публікація Інни Мірошниченко, скріншот: Instagram
Публікація Інни Мірошниченко, скріншот: Instagram

"Обожнюю тренд, де на відео спочатку з'являються двоє. Потім до них приєднуються їхні дорослі діти. Потім партнери дітей. Діти дітей дітей. Партнери дітей дітей дітей і так далі. Так протягом життя сім'я з двох виростає до 20-30-40-50 осіб. На цьому фото зовсім скоро нас буде вже шестеро. Я уявляю, як на 30-річчя нашого шлюбу до нас прийде кілька десятків людей. І все це буде наша сім'я!", - пише жінка.

Інна поділилася ще однією новиною: нещодавно Марсель офіційно став їх із Тимуром сином.

Популярні новини зараз
Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити
Показати ще

"Ми стоїмо в залі суду, тримаємося за руки і плачемо, бо щойно суд оголосив, що Марсель офіційно наш син!", - написала Інна.

Тімур Мірошниченко. Фото Instagram
Тімур Мірошниченко. Фото Instagram

А сам Тимур неодноразово звертав увагу на те, що всиновлення в Україні — дуже складний процес.

"Ми одразу хотіли усиновити двох дітей. Але тренери до нас не прислухалися і вперше написали у висновку, що ми можемо усиновити лише одну дитину", - розповів Тимур Мірошниченко в одному з недавніх інтерв'ю.

Нагадаємо, Віталій Козловський таємно одружився з улюбленою помічницею: співак мовчить досі.

Раніше повідомлялося, "Зробив усе, щоб не воювати": Віталій Козловський розповів, як Кондратюк "відмазав" себе та близьких від армії.

Також, дружину Тимура Мірошниченка звинуватили в байдужому ставленні до дітей: "К*нчена матуся".