У невеликому містечку поблизу Бангкока сталася трагічна подія, яка сколихнула будь-кого, хто про це дізнався. Двоє чоловіків, які нещодавно почали працювати на качиній фермі, вступили у бій, який закінчився кров'ю.

Вони обидва приїжджі, лише кілька днів тому влаштувалися працювати на фермі. Як розповідають їхні колеги, чоловіки швидко порозумілися і часто проводили вечори разом, насолоджуючись спілкуванням та випивкою після важкого робочого дня. Про це повідомляє Need To Know.

Дівчина може похвалитися ідеальною фігурою
Дівчина може похвалитися ідеальною фігурою

Однак одного вечора звичайні посиденьки переросли у щось значно серйозніше.

За словами свідка, вони розпочали звичайну "дискусію", яка швидко переросла у суперечку. Предметом їхньої суперечки стало досить незвичайне питання – чия дружина має більш привабливі інтимні частини тіла.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Алкоголь тільки підлив олії у вогонь. Словесна суперечка швидко переросла в бійку, під час якої чоловіки взялися за ножі. 48-річний чоловік отримав численні поранення, включаючи майже повністю відрізане ліве вухо, глибокий поріз на голові та серйозну рану, що оголила сухожилля на руці.

Інший чоловік наспіх зібрав свої речі і втік після цього місива.

Спорт, схуднення, фото: Знай. ua
Спорт, схуднення, фото: Знай. ua

35-річного нападника досі не можуть знайти. Як і ніж, яким він поранив свого колись "друга".

Нагадаємо, мешканці села побили чоловіка у полі через птахів: у лікарні помер

Як повідомляв "Знай.uа", відома блогерка померла після уколу "краси" у попу: хоча її намагалися відмовити

Знай.ua писав, рибалки знайшли в морі незрозумілу пляшку: мало не вбила весь екіпаж