18-річний Девід Банд, названий син легендарної поп-діви Мадонни, зазнає не найкращих часів, хоча, здавалося б, його мати має статки на суму близько 850 мільйонів доларів...

Однак, незважаючи на фінансове благополуччя матері, Девід вирішив піти власним шляхом, що разюче відрізняється від гламурного життя, до якого він міг би звикнути. Про це повідомляє The Sun.

Мадонна. Фото Instagram
Мадонна. Фото Instagram

Нещодавно юнак залишив комфортний будинок своєї знаменитої матері та переїхав до Бронксу – району Нью-Йорка.

Замість користуватися привілеями, які б дати йому ім'я матері, Девід обрав самостійний шлях. Він заробляє життя, пропонуючи уроки гри на гітарі.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Однак життя поза затишком батьківського будинку виявилося не таким простим, як могло здаватися на перший погляд. Девід зізнається, що часто стикається з фінансовими труднощами, зокрема, іноді йому не вистачає грошей навіть на їжу. Ця ситуація різко контрастує із розкішним життям, яке він міг би вести, залишившись під крилом своєї знаменитої матері.

Історія Девіда Банди починається в 2006 році, коли Мадонна, одружена з режисером Гаєм Річі, усиновила його в Малаві – країні у Південно-Східній Африці. На той момент хлопчику було трохи більше року.

Нагадаємо, помер зірка "Піратів Карибського моря": акула, що напала, не залишила жодного шансу

Як повідомляв "Знай.uа", Бен Аффлек може повторити долю Меттью Перрі? Шлюбу з Дженніфер Лопес кінець

Знай.ua писав, "мені потрібно, я на пенсії": гаряча матуся Ріанна спритно "потягла прикол" з фанатів