На весілля завжди йдуть із певними очікуваннями. Проте деякі весільні розіграші можуть виявитися зовсім не такими веселими, як планувалося. Історія з розряду "краще так не робити" сталася на одному з весіль, де наречені вирішили здивувати гостей не зовсім традиційним меню.

За інформацією від The Sun, подружню пару різко засудили за їхній розіграш, який полягав у подачі на весіллі локшини швидкого приготування замість обіцяних вишуканих страв. Багато гостей, які з нетерпінням чекали на святкову вечерю, залишилися голодними та розчарованими.

Весілля, наречена, фото: Знай.ua
Весілля, наречена, фото: Знай.ua

Історія цього курйозного випадку почалася з того, що наречений і наречена розіслали запрошення на весілля з проханням вибрати страву для вечері – курку або рибу. Гості прийшли на церемонію у формальному вбранні, готові насолодитися святковою атмосферою і смачною їжею. Проте, на вечері на них чекав "сюрприз": замість вибраних страв гостям подали рамен швидкого приготування.

локшина, скріншот з відео
локшина, скріншот з відео

Цікаво, що майбутня наречена працює шеф-кухарем, тож така витівка особливо образила присутніх. Вони вирішили поділитися нею на популярному форумі Reddit, де обговорення цього "жарту" набрало шалених обертів.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Одна гостя написала: "Ми з партнером не вечеряли перед весіллям, думаючи, що будемо ситі. Але нам довелося відразу після церемонії купувати фастфуд, щоб перекусити". Інші також висловлювали своє невдоволення, називаючи це весілля найгіршим з усіх, на яких вони коли-небудь були присутні:

  • "Я був на багатьох весіллях. Я в жодному разі не сноб. Але це весілля — найменш смачніше з усіх, на яких я коли-небудь був присутній."
  • "Виявляється, вони влаштували обід для окремої групи людей, а решту гостей обділили."

Спільнота в інтернеті відреагувала на цей випадок досить критично. Багато користувачів вважають такий "жарт" молодят недоречним і навіть образливим, адже весілля – це не лише свято для молодят, але й для їхніх гостей, які приходять, щоб розділити радість і добре провести час.

Нагадаємо, Все перетворилося на кошмар: 1800 кандидатів прийшли на співбесіду на 10 робочих місць

Раніше ми розповідали, що Набрав майже 10 кілограмів за 24 години: чоловік з'їв 41 003 калорії протягом дня

Також, 78-річна бабуся два роки живе на автовокзалі: досі чекає, поки заберуть діти