24-річний Росс Еджлі з Великобританії знову кинув виклик своєму тілу, з'ївши неймовірну кількість їжі протягом 24 годин. Його мета — дослідити межі людського тіла та продемонструвати, на що воно здатне.

Про це він розповів LADbible.

Еджлі, який відомий своїми екстремальними трюками, з'їв 41 003 калорії протягом дня, що майже у 20 разів більше рекомендованої добової норми калорій для чоловіка. Його раціон включав піцу, бургери, макарони з сиром, морозиво та інші калорійні продукти.

Росс Еджлі. Фото: lРосс Еджлі до того, як з'їв 40000 калорій. Фото: ladbible adbible
Росс Еджлі до того, як з'їв 40000 калорій. Фото: ladbible

В результаті цього експерименту Еджлі набрав 9,5 кілограма за 24 години, що еквівалентно вазі новонародженого. Більшість цієї ваги становила вода та їжа, які він не перетравив.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Еджлі зізнався, що це був один із найскладніших його викликів. "Це було жахливо", - сказав він. "Я ніколи не думав, що зможу з'їсти стільки їжі. Я постійно відчував себе погано".

Незважаючи на дискомфорт, Еджлі вважає, що його експеримент був успішним. "Це показує, що людське тіло здатне на неймовірні речі", - сказав він. "Я хотів довести людям, що вони можуть досягти всього, якщо докладуть зусиль".

Росс Еджлі після того, як з'їв 40000 калорій. Фото: ladbible
Росс Еджлі після того, як з'їв 40000 калорій. Фото: ladbible

Однак важливо зазначити, що експеримент Еджлі небезпечний і не рекомендується для повторення. Надмірне споживання калорій може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям, включаючи ожиріння, діабет та захворювання серця.

Нагадаємо, що американець завинив 18 000 доларів, просто не доплативши 60 центів.

Як повідомляли раніше, про що говорить тяга до солодощів.

Як писав "Знай" раніше, 104 річний британець розкрив секрет довголіття.