Всесвітньо відомий медіум, містик, цілитель та екстрасенс Едгар Кейсі, який жив і працював переважно, у XX столітті, і свого часу зробив безліч різноманітних передбачень про майбутнє, більшість з яких справдилися.

Давайте разом розберемо, що казав Едгар Кейсі про Україну і який прогноз давав на 2024-2025 роки.

Про це стало відомо завдяки словам самого Едгара Кейсі, які досі можна знайти в мережі.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Унікальний метод Кейсі полягав у тому, що він входив у транс, через що здавалося, ніби спить, тому його прозвали «Сплячим пророком». Дивно, але ще 1938 року він передбачив, що в Україні розпочнеться війна, і навіть назвав дату – 2014 рік.

Популярні новини зараз
Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Кейсі вважав, що наближається велика війна в Європі, а бойові дії розпочнуться саме в Україні. Те, що сказав Едгар Кейсі про Україну, сучасні історики сприймають як правдиве пророцтво, бо справді 2024 року бойові дії розпочалися у Східній Україні, а також Україна втратила Крим.

Едгар Кейсі, скріншот: YouTube
Едгар Кейсі, скріншот: YouTube

Едгар Кейсі – передбачення на 2024-2025 роки

Багато про що говорив у своєму житті Едгар Кейсі – пророцтва стосувалися не лише України, а й інших країн, різних релігій та навіть природи. Історики та біографи стверджують, що провісник зробив кілька попереджень про майбутнє.

Цунамі, ocean-media
Цунамі, ocean-media

Природні катаклізми

Кейсі передбачив, що виверження двох вулканів стане відправною точкою зміни «особи Землі». Африка розділиться на три частини, деякі міста будуть затоплені. Тихий океан просунеться вперед, приховуючи під товщею води багато країн Азії. Західне узбережжя Америки зміщуватиметься на схід уздовж узбережжя Каліфорнії, де утворюються нові острови.

Китай, скріншот: Youtube
Китай, скріншот: Youtube

Трансформація Китаю

Дивно, але Кейсі вважав, що Китай стане центром християнства – країна дуже зміниться саме через вплив релігії. Нині це видається неможливим, але провісник говорив, що для таких трансформацій потрібно пережити кілька поколінь. Зміни у духовному житті та релігії призведуть до конфліктів у суспільстві, але незабаром Китай стане не лише економічним, а й духовним лідером для багатьох.

Нагадаємо, "Прямий конфлікт...": відомий мольфар відповів, чи готується напад з боку Білорусі.

Раніше повідомлялося, Росія хоче добити українців у липні: астролог попередив про тяжку небезпеку.

Також, "Міста та села будуть збудовані заново": старець назвав час, коли Україна повернеться до світу.