У світі сімейних відносин іноді трапляються випадки, які викликають подив і обговорення. Одним з таких є історія 67-річної Керолайн Даддрідж з Великої Британії. Вона вирішила стягувати плату за догляд за своїми онуками.

Керолайн, колишня викладачка, після виходу на пенсію повернулася до роботи асистентом викладача через недостатню пенсію. Після смерті чоловіка у 2015 році вона опинилася в скрутному фінансовому становищі. Коли її донька Аманда попросила допомогти з доглядом за дітьми два повних дні на тиждень, Керолайн поставила умови: $19 за півдня або $64 за цілий день догляду за однією дитиною.

Бабуся, яка доглядає онуків за гроші. Фото: ВВС

"Аманда була шокована. Вона вважала, що бабусі всюди з радістю проводять час зі своїми онуками безкоштовно. Але я стояла на своєму," — ділиться Керолайн.

Після обговорень донька погодилася з умовами матері. Тепер Керолайн доглядає за трьома своїми онуками — 10-річною Есмі, 5-річною Елві та однорічною Елоді — чотири дні на тиждень з 8:30 до 17:00. Оплата надходить їй на банківський рахунок.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення
Показати ще

"Звичайно, я люблю своїх онуків. Але чи хочу я цілий день бігати за активними дітьми? Звісно, ні," — пояснює вона свою позицію. За цей час Керолайн вже заробила близько $32 тисяч.

Родина Керолайн. Фото: ВВС

Після смерті чоловіка Керолайн вирішила змінити своє життя: вона почала ходити на побачення, відвідувати спортзал п'ять разів на тиждень і дбати про свою зовнішність.

"Я насолоджуюся своїм життям і не хочу знову брати на себе відповідальність за дітей після того, як уже виростила своїх власних. Догляд за дітьми — це робота, яку мають оплачувати," — додає вона.

Такий підхід Керолайн викликав різні реакції у суспільстві. Дехто з її знайомих називає жінку меркантильною і егоїстичною, але Керолайн переконана у своїй правоті. Вона вважає, що її час і зусилля, вкладені в догляд за онуками, мають бути компенсовані.

Нагадаємо, 71 день "дієти" з п'явок та роси: неймовірна історія виживання австралійця в пустелі

Раніше ми розповідали, що Фемерша, дружина мільйонера та мама 8 дітей підірвала мережу своїм інтерв'ю: живе у "золотій клітці"

Також, Вчителька зізналася, що займалася інтимом із 14-річним учнем у машині: чекала після тренувань