Працівниця школи в Іллінойсі, США, потрапила у великий скандал і отримала дев'ять років в'язниці за те, що поцупила 11 тисяч ящиків курячих крилець, призначених для учнів. Віра Лідделл, 68-річна директор служби харчування у шкільному окрузі Харві 152, займалася цим протягом 19 місяців під час пандемії COVID-19.

Як з'ясували прокурори, Лідделл замовила величезні обсяги курячих крилець у основного постачальника округу компанії Gordon Food Services, починаючи з липня 2020 року по лютий 2022 року.

Вона оформляла замовлення на їжу для округу, але замість того, щоб передати її шкільній їдальні, забирала собі їжу. В результаті вартість вкрадених крилець досягла 1,5 мільйона доларів (близько 62 млн гривень).

Їдальня, скріншот: YouTube
Їдальня, скріншот: YouTube

Крадіжку розкрили після того, як у середині навчального року планова перевірка показала, що відділ комунального харчування вже перевищив бюджет на 300 тисяч доларів. Під час перевірки знайшли рахунки на велику кількість курячих крилець, які так і не дійшли до учнів, оскільки їжа з кістками була просто не потрібна для шкільного харчування.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Виявилося, що Лідделл водила шкільний фургон і сама забирала замовлення, а їжа просто зникала.

Шкільна їдальня
Шкільна їдальня

В результаті, Лідделл засудили за крадіжку та управління злочинним підприємством. Незважаючи на те, що під час пандемії учні навчалися віддалено і не могли бути фізично присутніми в школі, округ продовжував надавати їжу, яку сім'ї могли забрати.

На жаль, ця їжа так і не потрапила до дітей, оскільки Лідделл використовувала своє становище, щоб вкрасти її.

А ми нагадуємо, росіянка вирішила зробити себе красивішою, але померла після збільшення частини тіла: всього 200 доларів

Раніше стало відомо про те, що надушитесь – вас з'їдять: KFC створив парфум з ароматом курочки барбекю

Читайте також, 38-річна жінка переїхала жити в будинок для людей похилого віку: знайшла серед пенсіонерів "своїх"