Трагедія сталася в жовтні минулого року, коли подружжя Пікколо вирушило до Діснейленду у Флориді. Вони хотіли насолодитися відпочинком, але вечеря в одному з ресторанів парку завершилася справжньою катастрофою. Тансуан, дружина Джеффрі, померла після алергічної реакції на молочні продукти та горіхи, хоча чоловік заздалегідь попередив офіціантів про її стан.

Але після цієї втрати чоловік зіткнувся з новою несправедливістю. Джеффрі намагався подати до суду на Disney, але несподівано виявилося, що він не має на це права. Причина цього – підписка на Disney+, яку він оформив п’ять років тому. Тоді Джеффрі, як і більшість із нас, погодився з усіма умовами, не читаючи їх. А там був пункт, який змушує вирішувати всі суперечки з Disney через арбітраж, а не в суді. Навіть у такій серйозній ситуації, як смерть близької людини.

"Діснейленд" арт, скріншот: YouTube
"Діснейленд" арт, скріншот: YouTube

Цей випадок поставив під сумнів справедливість таких умов. Чоловік разом зі своїми юристами намагається отримати компенсацію в розмірі 50 тисяч доларів. Однак Disney наполягає на тому, що він сам підписав угоду, яка позбавляє його права на судовий процес.

Юристи Пікколо назвали це обурливим і необґрунтованим, але продовжують боротися. Проте, з кожним новим кроком стає зрозуміло, що в сучасному світі навіть найменший підпис може мати непередбачувані наслідки.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст
Показати ще

Ця історія – нагадування про те, як важливо читати навіть дрібний текст в угодах і бути уважним до того, що підписуєш.

Нагадаємо, Вагітна жінка грабувала банки: полювала на касирів з ножем

Раніше ми розповідали, що Жінка вирішила подовжити свій зріст, але стало лише гірше: "прокинулася" в депресії і з ногою на 16 см коротше

Також, Педофіл 2 роки після блокування в Roblox чекав, щоб зґвалтувати дитину: про нього знали діти, але не копи