Переможниця популярного шоу «Битва екстрасенсів» Яна Пасинкова поділилася оптимістичним прогнозом для України. На своєму YouTube-каналі вона розповіла про те, що найближчим часом країну очікують важливі позитивні зміни. Військові операції Збройних сил України, особливо в Курській області, за її словами, приведуть до значних успіхів.

Пасинкова впевнена, що ці події стануть важливим кроком до звільнення територій, а також сприятимуть укладанню важливих угод. Її слова вселяють надію на те, що поточний стан справ у країні може змінитися на краще завдяки зусиллям українських військових.

ЗСУ / фото: Pinterest
ЗСУ / фото: Pinterest

"Нехай воно так і буде", — додає Яна, підкреслюючи важливість поточних подій та їхнього впливу на майбутнє України. Провидиця також зазначила, що ці зміни не обмежуються лише військовою сферою. За її словами, на горизонті є ще деякі невизначені моменти, які можуть стосуватися церковних і релігійних питань.

Пасинкова натякнула на певні «козирі у рукаві» з боку Росії, які можуть проявитися в найближчі місяці. Вона зазначила, що ці аспекти пов'язані з громадськими та релігійними питаннями, проте не стала заглиблюватися в деталі.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Прогнози Яни Пасинкової викликають багато запитань, однак її оптимізм та віра в позитивні зміни дають надію на краще майбутнє для українців.

Нагадаємо, Астролог назвав дати, коли РФ втратить можливість вести війну

Раніше ми розповідали, що "Наступить переломний момент": астролог назвав дату закінчення війни в Україні

Також, Почнеться вже в серпні: індійський Нострадамус знову пророкує Третю світову війну