Лаура Слязайте, 39-річна жінка з Лондона, стверджує, що після року відмови від фруктів і овочів відчула себе здоровішою. Вона колись була вегетаріанкою, проте їла багато сирих рослинних продуктів, що призвело до високого рівня цукру в крові та проблем зі сном.

Зараз вона дотримується дієти, що включає лише м'ясо, рибу, яйця, сир та жири, і відзначає покращення у своєму самопочутті — зникли екзема, біль у суглобах, запалення і кровоточивість ясен.

Лаура вважає, що рослинна їжа, яка містить пестициди і генетично модифіковані організми, негативно впливала на її травну систему. Вона підкреслює, що м'ясо забезпечує всім необхідним для здоров'я, і їй комфортно без фруктів і овочів. За її словами, поведінка її тіла поліпшується, волосся стало блискучим, а зір — кращим.

Проте лікарка Набіл Аршад з Великого Манчестера застерігає від можливих ризиків такої дієти. Вона зазначає, що відмова від фруктів і овочів може призвести до запорів та проблем із кишечником, зниження енергії, а також негативно вплине на шкіру і нігті.

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Лікарка наголошує на важливості вітамінів і мінералів, які містять фрукти та овочі, для підтримки здоров'я серця та зниження ризику деяких захворювань.

Нагадаємо, колишня няня випустила книгу про химерну роботу на "товстих" багатіїв: найдивніші прохання

Раніше ми писали про те, що "Клявся, що більше не буде": колишня Віктора Павліка розповіла про постійні зради

Крім того, Знай.ua повідомляв, Тизер другого сезону "The Last of Us" викликав захоплення фанів: клікери, кохання, ненависть