Згідно з новими дослідженнями, найбільший ризик подружньої зради приходиться на ті періоди життя, коли люди наближаються до круглих дат свого віку. Бажання спробувати щось нове, переглянути своє життя та навіть почати нові позашлюбні зв'язки особливо загострюється в 29, 39, та 49 років.

Як виявили науковці, людська свідомість тісно пов’язана з круглими цифрами. Коли людина підходить до чергового десятиліття, вона часто відчуває сильне хвилювання, що може штовхнути її на ризиковані кроки, наприклад, на зраду.

Найнебезпечніший вік — 39 років

Британські дослідження показали, що саме 39-річний рубіж є найбільш небезпечним з точки зору подружньої невірності. У цей час багато хто відчуває потребу в емоційному струсі, і нові любовні зв’язки можуть стати спробою втекти від думок про наближення старості.

Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru
Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru

Популярні новини зараз
Воздвиження 14 вересня: що заборонено їсти, чому не можна йти в ліс і кого треба почастувати пивом Зима без тепла та світла очікує на українців: як великі міста готуються до блекауту В Порошенка зібрали з українців 17 млн грн на ЗСУ, але гроші витратили на судову заставу екс-чиновнику, - експерт 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

Вік зрад: чоловіки та жінки

Психологи також з'ясували, що чоловіки найчастіше зраджують у віці від 25 до 30 років, а жінки — від 30 до 35 років. Однак цікаво, що ризик зради суттєво зростає, коли в сім'ї є матеріальний дисбаланс.

Чоловіки й гроші: як доходи впливають на вірність

Чим менше чоловік заробляє в порівнянні з дружиною, тим більша ймовірність, що він піде наліво. Науковці зазначають, що чоловіки, які економічно залежать від своєї партнерки, зраджують утричі частіше, ніж ті, у кого в сім'ї рівні доходи. Схоже, що зрада стає для них своєрідним способом повернути собі відчуття контролю та авторитету в стосунках, яким би парадоксальним це не було.

Нагадаємо, “Шанель №5” більше не в тренді: нові парфуми з ароматом майонезу б’ють рекорди продажів

Раніше ми розповідали, що Літня сонливість не дає спокою: чому спека може перетворити на "зомбі"

Також, Зачати дитину в "утробі" мамонта: Винничина заманює туристів дивними послугами