Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору дешево та сердито здивував дружину несподіваним подарунком. Відповідним роликом поділилася у сторіс в instagram Наташа Мічковська.

Дружина Дяді Жори Наташа Мічковська показала, яким несподіваним подарунком порадував її чоловік. Він підніс їй не ювелірну прикрасу або останній айфон, а звичайний маленький ліхтарик.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Дядя Жора не втримався і влаштував справжню презентацію свого подарунка, показавши, що він справді необхідний у нинішніх реаліях і, ймовірно, навіть корисніший за дорогий айфон. Судячи з реакції дружини шоумена, вона такої думки, як і її зірковий чоловік.

Дядя Жора. Фото: скрін instagram stories
Дядя Жора. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це зараз необхідна річ. Найзручніший і потрібніший подарунок. Ось сюди одягла, на сумочку або на кофтинку, можна на кепку собі і йдеш собі в під'їзд, світло вимкнули - не страшно. Айфони дарувати не модно, ось ліхтарики, акумулятори", - розповів гуморист на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора отримав порцію насолоди від напівголих красунь, навіть присутність дружини не збентежила: "Задоволений".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" заявила, що атаки окупантів мають зворотний ефект: "Не знищує, це загартовує".