Зараз відомий український співак Melovin пише пісні, виступає та донатить та збирає разом з прихильниками на збори для ЗСУ.

Нещодавно, співак зізнався про свою залежність від алкоголю та як він зміг від неї позбутися. Про це він розповів Євгену Фешак на програмі "33 питання" для Ютуб каналу "Люкс ФМ".

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

В артиста був період життя, коли він міг навіть піти в запої. Але згодом він зрозумів, що це приносить ніякої користі: ні фізичної, ні ментальної.

"У мене були запої... Я відчув, що з цим пора зав'язувати." зізнався співак

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Улюбленими спиртними напоями співака були джин, ром та віскі. На думку співака все було б добре, якби він пив лише ці напої, а не змішував їх з соками чи колою.

"Я міг би себе назвати алкоголіком. Я просто не виглядав як якийсь негативний образ алкоголіка" Melovin

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Після того як Melovin відмовився від алкоголю, він своїм прикладом змусив друзів кинути пити. Зараз співакові 26 років, і це на його думку час переосмислення та вдосконалення. Окрім шкоди для здоров'я, вживання алкоголю не дає змогу пам'ятати кожен момент. Тому відмова від спиртних напоїв йде на користь співакові.

Зараз співак не вживає алкоголю понад 120 днів та не збирається зупинятися.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Брітні Спірс зізналася, що зробила аборт, завагітнівши від Тімберлейка: "Він не був щасливий"

Раніше портал Знай інформував, "Питати якогось х*я моржового!": Melovin заткнув рота українцям після скандалу з Поляковою

Також наш портал повідомляв, "Везла у трусах пачку...": Оля Полякова зізналася, як змогла виїхати з України в перші дні війни