Багатьох українців, котрі люблять телевізійні розважальні шоу, дуже зацікавила тема конфлікту Віталія Козловського зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Були навіть заяви, що Кондратюк одержує відсоток від доходів Віталія, у розмірі близько 5 тисяч гривень – щомісяця.

Проте Ігор Кондратюк вже навіть опублікував велику посаду у соціальній мережі Facebook, де розповів про ситуацію. На продовження цього скандалу відреагував відомий блогер і збирач пліток Беспалов.

Про це у своєму блозі, де обговорюються чутки та плітки, розповів блогер BespaLOV.

Блогер Беспалов, скріншот: YouTube
Блогер Беспалов, скріншот: YouTube

"Які ми можемо зробити з цього висновки? Козловський звертається до представників, до самого Кондратюка, але Кондратюк не йде на контакт. Не виходить підписати "світову". При цьому Кондратюк у телеефірі заявляє, що з ним ніхто не пов'язується, і що всі заяви Віталія є наклепом. Назріває питання, звідки у людей стільки емоційного ресурсу, на те, щоб вести цей конфлікт до нескінченності", - зазначив Беспалов.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Однак далі пішли припущення щодо самої суті конфлікту.

"Ну ось як, я не розумію. Чи це Кондратюк настільки токсичний, і йому все одно, він йтиме до кінця, або він навпаки - за справедливість, поставити крапку в історії, але мовою закону, чи то Козловський настільки нагадував продюсеру в Мені здається, що навіть у шлюбі, коли люди розлучаються, конфлікт не може йти так довго", - заявив Беспалов.

Кондратюк та Козловський, фото з відкритих джерел
Кондратюк та Козловський, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, "Не пости де**мо": Кондратюк не припинить забирати зарплату Козловського.

Раніше повідомлялося, "Покладемо цьому кінець": Віталій Козловський хоче поставити крапку у конфлікті з Кондратюком, який забирає його зарплатню.

Також, товариші по службі Козловського вже на фронті, але співак поки що тільки збирає гроші.