Дніпро - місто на березі однойменної річки, яке славиться архітектурними пам'ятками, фонтанами та багатьма закладами.

В місті є багато закладів харчування, які славляться не лише смачною їжею, а й чудовою атмосферою. Щоб насолодитися дніпровською кухнею, в подорож вирушили чоловік Наді Дорофєєвої - ресторатор Михайло Кацурін та блогер Антон Птушкін.

Михайло Кацурін та Антон Птушкін. Фото: скрін
Михайло Кацурін та Антон Птушкін. Фото: скрін

На своєму каналі Ютуб ресторатор відвідує заклади харчування та ділиться своїми враженнями. Але в одному із закладів Дніпра їх не те, що не впустили в заклад, а навіть послали на три букви.

"По-перше нам не дозволили знімати. По-друге нас послали на**уй. Але ми не образливі" розповів Кацурін

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Після цього Кацурін був змушений коштувати кебаб в автомобілі. Але на остаточне рішення про рекомендацію вплинуло саме відношення до ресторатора.

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

"От я зараз кайфую від смаку, але на душі так прям неприємно-неприємно. Власнику LAFFA KEBAB, на ім'я Тахір, варто було б додати у свою їжу хоч трошечки любові. Тоді вона стане ще кращою" підсумував Михайло

Ще однією локацією, яку хотіли відвідати блогери, був автовокзал міста, адже саме готують найсмачнішу шаурму. Але на жаль 24 серпня приміщення було пошкоджене під час ракетної атаки. Тому чоловік закликав написати відгуки про кіоск з шаурмою та розповісти чи дійсно вона така смачна як говорять.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Дантес потрапив у ДТП і розповів про безпардонну фанатку: "Я в ах*рє, неприємна ситуація"

Раніше портал Знай інформував, Надя Дорофєєва відповіла, що хотіла б змінити у своїй зовнішності: "Це все вплив..."

Також наш портал повідомляв, "Наша Брітні Спірс": українці зрозуміли, чому Потап почав складати пісні про голу Насту Каменських