Українська співачка Оля Полякова разом зі своєю зірковою подругою, ведучою Машею Єфросініною, ще до війни почала вести шоу на YouTube "Дорослі дівчатка", і зараз вони не припиняють радувати шанувальників свіжими випусками.

Темою нового випуску стала брехня, яка присутня у сімейному житті Полякової, як виявилося. Її молодша донька Аліса зараз навчається в Англії, але зовсім не в захваті від того, що так далеко від дому.

Оля Полякова з Машею та Алісою, фото: Знай.ua
Оля Полякова з Машею та Алісою, фото: Знай.ua

Дівчинка буквально благає зіркову маму, щоб та повернула її додому, але співачка дуже сильно хвилюється за безпеку дитини, тож обманом залишає її за кордоном. Полякова обіцяє Алісі, що забере її, щойно закінчиться війна.

"Ну, війна, як бачите, довбана не закінчується. Я завжди їй кажу: "Ну давай, довчися вже до Нового року і я тебе заберу". А я ж розумію, що війна до Нового року не закінчиться. Я їй п***у, але інакше не можу. Вона живе цими відрізками часу, що ось-ось я її заберу", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Також Полякова бреше, що Аліса повернеться до України, як тільки вона закінчить ремонт у квартирі. Співачка свідомо каже неправду і дуже шкодує про це. Їй справді соромно за це.

Нагадаємо, Маша Полякова розійшлася з хлопцем і назвала причину: брудно використав заради популярності

Раніше ми писали про те, що Олі Поляковій згадали конфлікт з Тіною Кароль про "плакальницю на похороні": що тепер каже суперблондинка

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова розкрила сексуальну фантазію з Кличком: "Біжу гола полем, а за мною..."