Арсен Мірзоян — відомий український виконавець, чоловік Тоні Матвієнко, який зараз дав велике інтерв'ю Славі Дьоміну, що розкрила безліч деталей про його життя.

Одним із обговорюваних пунктів був перший шлюб. З Анною у нього, за словами самого артиста, був серйозний роман. У ході їхніх стосунків з'явилися двоє синів. І до цього шлюбу його не вистачало "надовго", все закінчувалося інтимом.

Арсен Мірзоян. Фото скріншот з Youtube
Арсен Мірзоян. Фото скріншот з Youtube

Арсен Мірзоян зізнається, що в якийсь момент власні амбіції стали йому важливішими, ніж сім'я. Він почав захоплюватися, своїми амбіціями, творчими планами. Через це, можливо, і сталося те, що сталося. З Ганною у них зараз натягнуті стосунки. Жінка досі не може йому вибачити подію.

"Я відпустив, спокійно до цього ставлюся. Вона скривджена досі. Кілька разів ми про це розмовляли”, – заявив Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

А потім з'явилася Тоня Матвієнко. Вони познайомилися і почали зустрічатися, поки співак ще був одружений. Він вагався, але все ж таки зважився на це.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

"Вирішив бути чесним. І мені сказали "кому та чесність була потрібна", - зазначив він.

Нагадаємо, Тоня - не перша спадкоємиця: що в заповіті Ніни Матвієнко і хто може залишити Мірзояна без даху над головою

Як повідомляв "Знай.uа", "лети моя лебідка": Тоня Матвієнко зворушливо згадала маму

Знай.uа писав, Нину Матвієнко хочуть увічнити в Києві замість росіянина, але столична влада може "заплющити очі"