Оля Полякова — відома українська виконавиця, подруга Маші Єфросініної, з якою щотижня зустрічається для обговорення різноманітних тем у рамках шоу на Youtube "Дорослі дівчата".

Але те, в чому вона зізналася зараз, було сказано у великому інтерв'ю Славі Дьоміну. Як виявилося, близько десяти років тому, 2015 року, активно розвиваючи кар'єру в РФ, вона часто конфліктувала з росіянами через неприйняття їхньої точки зору. Чи є цей факт правдивим — нікому невідомо, бо підтвердження цим словам немає.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Зокрема, артистка нібито навіть воювала з одним із операторів російського телешоу за його проросійські висловлювання.

"Він таку хрень казав, що я просто полізла до нього битися. Говорив про це "розп'яття хлопчиків" і всяке інше, що чув по телевізору. Нам здавалося, що з ними можна говорити та переконати. Це неправда”, - заявила Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Незважаючи на бійку, донести правду до того росіянина співачці так не вдалося і не вдасться з огляду на любов окупантів до свого вождя.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Тому на початку 2015 року Полякова повернулася в Україну і перестала співпрацювати з країною-агресором. За її словами, це було правильне рішення, адже артисти, які тоді розгорнулися на український шоу-бізнес, перетворили його на яскраву та різноманітну індустрію.

Нагадаємо, "блогери не заробляють": Оля Полякова звинуватила зірок інтернету в максимальній брехні до українців

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова та Маша Єфросиніна пригадали, як Остапчук нахабно брехав усім українцям: "Жив з іншою жінкою"

Знай.uа писав, ОляПолякова зі соромом в очах зізналася, як бреше молодшій доньці: "Я їй п***у , інакше не можу"