Переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин розповів, що саме його непокоїть і те як він бореться з хворобою.

На своїй сторінці у соціальній мережі 21-річний співак зізнався, що має серйозні проблеми зі спиною. Наразі він вимушений їздити на лікувальний масаж, адже без цього він себе почуває дуже погано. Біль у спині з’явилась давно, проте він її ігнорував до моменту поки болі не стали занадто нестерпними. Тож він вимушений був звернутися до спеціалістів, щоб полегшити свій стан.

Роман Сасанчин, фото: Instagram
Роман Сасанчин, фото: Instagram

"Змусило якось життя мене поїхати на лікувальний масаж спини. Завжди вважав що це фігня і не потрібно. Але ніколи не міг подумати що це може бути наскільки серйозно та необхідно", – зазначив Роман під своєю світлиною.

За його словами, проблеми зі спиною дають про себе знати вже давно та багато разів просто мучили його болями. Тож, наразі, артист займається своїм лікуванням. Він зазначив, що тільки після багатьох разів, коли він відчував біль, замислився серйозно, що проблему треба прибирати.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Історія Романа Сасанчина. Фото: скрін Інстаграм
Історія Романа Сасанчина. Фото: скрін Інстаграм

Раніше Сасанчин розповідав, як облаштував свою квартиру у передмісті столиці, яку йому дали за перемогу у шоу Голос країни. Наразі він встиг облаштувати лише спальню, адже на інше банально не вистачає часу, адже співак зайнятий виступами.

Нагадаємо портал Знай інформував, викрали та змусили одружитися під дулом пістолета: дівчині знайшли чоловіка у школі, але він її "не хотів"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, українські блогери Анна Алхім та Микола Заліпуха просувають російський серіал: "Як мінімум соромно"

Також наш портал інформував, "Виходь за мене": Макс Барських зробив Наді Дорофєєвій пропозицію прямо перед Кацуріним