Популярна українська співачка, волонтерка та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва буквально рознесла артистів, які втекли від війни закордон, особливу увагу приділивши реперу Потапу.

Про це вона розповіла в інтерв'ю oboz.ua.

Даша Астаф'єва, фото Знай.ua
Даша Астаф'єва, фото Знай.ua

Артистка публічно принизила боягузтво Потапа та його трек, який він присвятим волонтерам. Даша вважає, що своєю піснею репер просто "плюнув в обличчя" тим людям, які жертвували всім заради допомоги іншим та втратили своїх близьких на війні.

Також Даша зізналась, що Потап заблокував її за критику в його адресу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Дар'я Астафьєва. Фото Instagram
Дар'я Астафьєва. Фото Instagram

"Він співає, що він такий класний волонтер і десь притисне волонтерку вночі, думаю, що кожній людині, яка жила у підвалі декілька місяців, просто хочеться, вибачте, плюнути в обличчя. Він мене, до речі, за критику заблокував. Я публічно казала і кажу: такі пісні неприємно чути навіть мені, хоча не вважаю себе якоюсь особливою волонтеркою. Але залишаюся в країні і роблю що можу. Я б теж могла співати на сцені, мандрувати світом і відпочивати на сонечку на ті чималі гроші, які заробляла. Але, люди, зараз не час!" – обурюється Астаф'єва.

Також артистка відрито присоромила тих артистів, які через війну втекли закордон та забули про те, що в їх рідній країні гинуть люди. Даша засуджує тих, хто замість того, щоб донатити на перемогу України, хизується розгульним життям за її межами.

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube
Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

"Люди, яких я знаю особисто, повтікали за кордон. Пишуть мені: "Побачив частину інтерв'ю, ти звинувачуєш. А я обираю життя, а ти – війну і смерть". Якби всі так думали, то хто б захищав країну? І чи залишилася б вона досі? Війну виграють свідомі люди, які стоять до кінця, жертвують усім. Я вже мовчу про те, що ті втікачі не збирають кошти, маючи велику аудиторію, та не донатять самі. А постять розгульне життя. Це не просто дратує, це дуже ображає. Я навіть не уявляю, як це зачіпає військових та родини, які втратили близьких через війну", - додала артистка.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва побажала такої удачі путіну, що саме час йому лягати в труну: "Як і все в п**арашке".

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва на кухні дістала пампушки, але не з борошна, а з декольте: "Цей сон, цей сон"

Так само стало відомо, що Даша Астаф'єва зі сльозами на очах розповіла, що втратила члена сім'ї з -за лікарів.