Доросла Варвара Кошева у свої 15 років виглядає досить дорослою, красуня хвалилася своїм новим чином.

15-річна дочка Євгена Кошового з "Кварталу 95" Варвара поділилася кількома кадрами із новим дорослим мейком. Свої фото з експериментами Варвара розмістила на своєму обліковому записі в соцмережі Instagram.

Варвара Кошова. Фото: Instagram
Варвара Кошова. Фото: Instagram

Варвара Кошева розмістила своє фото в Інстаграм, де демонструє цікавий макіяж, і дивує своїм дорослішанням українців, які стежать за її змінами. Цього разу дівчина одягла капюшон із вовняним відворотом. Новорічні настрої підходять для всіх. Але Варвара ще й прочинила свої пухкі губки, чим змусила багатьох стримувати свою уяву.

Варвара Кошева. Фото: Instagram
Варвара Кошева. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Дівчина експериментує з мейком, вона вже неодноразово показувала свої неймовірні експерименти. І це підтримує мама красуні, Ксенія вважає, що дочка повинна "перехворіти" цим. Однак дорослі чоловіки стали звертати увагу на дівчину, все частіше чути питання "А скільки їй років?".

Крім того, і Варі вже є хлопець, якого вона не раз показувала убік. дівчина досить відверто демонструє свою закоханість. Невідомо, як до цього ставляться батьки.

Варвара Кошова та Євген Кошовий, кадри з інтерв'ю
Варвара Кошова та Євген Кошовий, кадри з інтерв'ю

Нагадаємо, що дочка Жені Кошового з "Квартал 95" показала забруднену дитину: " Боляче, ніколи не купуйте".

Раніше ми повідомляли, що 15-річна дочка Кошового з "Квартал 95" здивувала дорослою поведінкою: раніше подобалися корейські хлопці. Дочка Кошового раніше розповідала про те, що їй подобаються корейські хлопці.