Оля Полякова показала, як у підвалі облаштувала укриття, вона розповіла про подробиці перебування у незручних умовах.

Відома співачка Оля Полякова звикла долати проблеми та труднощі, тепер зірка показала, на що пішла, щоби бути спокійною під час обстрілів. У паблиці ЖВЛ у Instagram, поділилися історією Полякової, яка облаштувала комфортні умови у підвалі

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

На новорічні вихідні країна-агресорка масовано атакувала Україну. Співачка поділилася, що разом із доньками від обстрілів ховалась у підвалі.

Два дні поспіль ми вже спали у підвалі. Там у нас був незручний диван. І сьогодні ми принесли до підвалу ліжка. Раптом тут ночуватимемо. А то мої діти спали на цьому дивані, - розповіла Оля.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

Артистка додала, що все ж таки сподівається, що укриття їм не знадобиться і Росія перестане обстрілювати Україну.

Оля Полякова, підвал. Фото: Instagram
Оля Полякова, підвал. Фото: Instagram

Українців обурили слова співачки.

"Диван? У підвалі? Незручний? Та це просто...", "Поспала б Оля з дітьми у темних підвалах Маріуполя разом із пацюками місяць, а то й два... заговорила б інакше" Оля Полякова Молодець І Патріотка Нашої Любої України", - прокоментували під повідомленням українці.

Оля Полякова, коментарі. Фото: Instagram
Оля Полякова, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова влаштувала бійку з росіянином через "розіп'ятих хлопчиків", але потім їй довелося "бігти".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова не стрималася і кинулася на чоловіка:"Він зробив та продовжує робити".

Так само стало відомо, що "Блогери не заробляють": Оля Полякова звинуватила зірок інтернету в максимальній брехні до українців.