В соціальних мережах з'явилися особисті дані українського співака Melovina. На це відреагував сам співак на своїй сторінці Іnstagram.

В декількох телеграм-каналах оприлюднили персональні дані співака, серед яких водійське посвідчення, прописка та індивідуальний податковий номер. Але за словами Melovina його це не засмутило. Він навіть опублікував скріншоти публікацій та показав своє водійське.

Історія Меlovin. Фото: скрін Інстаграм
Історія Меlovin. Фото: скрін Інстаграм

За словами артиста, зловмисники свідомо порушили Конституцію України та Кримінальний кодекс.

"Прокинувся від цих скріншотів. Що мене засмучує… те, що злили мої дані? Я що, їх ніколи не бачив чи це якась неправда?" зазначив співак

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Історія Меlovin. Фото: скрін Інстаграм
Історія Меlovin. Фото: скрін Інстаграм

На думку артиста, українці мають бути свідомішими та розуміти до чого можуть призвести їх дії. За життя Melovina вже неодноразово "зливалася" інформація. Дійшло навіть до того, що опублікували інтимні частини тіла, які виявилися не його.

"І зливали фото інтимних частин тіла, хоча вони виявилися не моїми… а жаль, треба було мої, щоб резонансніше було. У мене завжди питання: щоб що? Це мене якось має зламати?" розповідає атрист

Меловін. Фото: скрін відео
Меловін. Фото: скрін відео

Всім недобросовісним людям Melovin порадив сходити до психотерапевта. Адже люди у яких все добре не будуть займатися подібними справами.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова випадково показала таємні нюанси роботи з нею, рот зайнятий у всіх: "Артемко, скажи, що я богиня"

Раніше портал Знай інформував, всесвітньо відомий кулінар зізнався з серйозними проблемами - боляче стояти більше 40 секунд

Також наш портал повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" відбила декого у Каті Кухар: "Сумую за тобою"