Відома співачка Євгенія Власова вперше за довгий час заявила про себе, давши інтервю Rostyslove Production. Згадала вона про людей-зрадників своєї країни, зокрема зайшла мова і про співвітчизницю – Таїсію Повалій.

Повалій залишилась у росії після повномасштабного вторгнення та активно підтримує окупацію територій та вбивство українців.

Повалій із сином, фото Instagram
Повалій із сином, фото Instagram

Власова акцентувала увагу на тому, що вона чула, що говорила зрадниця, і їй за це дуже соромно. Також, як вона вважає, що всі українські артисти які стали на бік Росії після початку повномасштабного вторгнення – не сповна розуму.

"Я відчуваю іспанський сором. Але у мене є таке відчуття, що хтось там стоїть за камерою з приставом, тому що нормальна людина у здоровому глузді таке говорити не може", – розповіла про свої відчуття артистка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Євгенія Власова, фото: Instagram
Євгенія Власова, фото: Instagram

Загалом, за думкою Власової, поведінка Повалій і її виконання українських пісень на пропагандистських концертах – ганьба та знущання. Так вона думає і про росіян, які крадуть українські пісні.

Таку поведінку вона порівняла зі знущанням над жертвою ґвалтівника. І росія у такій ситуації вже два роки, коли попри незаконні да насильницькі дії її все ж намагаються виставити у гарному світлі.

Костянтин Меладзе. Фото Instagram
Костянтин Меладзе. Фото Instagram

Також в інтерв’ю вона розповіла про спілкування зі своїм кумом Константином Меладзе. Акцентувала увагу на тому, що вони спілкуються на духовні тематики та часто листуються.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "В*гіна в халаті": зрадниці України Регіні Тодоренко зробили привабливу пропозицію

Раніше наш портал інформував, Ані Лорак з бійцями ЗСУ справила фурор серед росіян: "Танки не купує, але..."

Також, портал Знай інформував, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі стала "Машею" без ведмедя на радість окупантам