Відома українська відьма Марія Тиха зробила новий розклад українського співака Олега Винника. Багатьох українців, а якщо чесно, то багатьох українських жінок дуже цікавить одне питання: "Чи повернеться виконавець до українського шоу-бізнесу?". Відьма змогла надати відповідь на це запитання.

За словами Марії Тихої, сам Олег Вінник дуже хоче повернутись в Україну.

Про це відьма Марія Тиха розповіла у своєму новому відео на YouTube-каналі.

Марія Тиха. Фото: скрін Ютуб
Марія Тиха. Фото: скрін Ютуб

"Він дуже хоче. Хто ж стільки грошей втрачатиме? Він дуже багато втратив грошей. Він хоче повернутися, але не факт, що його приймуть тут", - заявила Марія Тиха.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Вона також подивилася по картах, чи має співак погана звичка і залежність.

"Є залежності. Це може бути і алкоголь, і наркотики. Карти показують, що є прямий все з цього", - додала Тиха.

Нагадаємо, що співак Олег Вінник на початку війни виїхав до Німеччини на лікування. Пізніше дав інтерв'ю, в якому сказав, що шкодуватиме, що не взяв до рук зброю і не пішов захищати Україну від ворогів.

Відтак з'явилася інформація про те, що Винник планує європейський тур, адже має фінансові труднощі. За його словами, він багато віддає на допомогу ЗСУ, але повертатися до України поки що не планує.

Також варто розповісти, що відьма Марія Тиха зробила розклад на особисте Андрія Данилка та приголомшила викриттям. Артист звик не афішувати особисте життя, тому Марія розписана, чи має він шлюб, друга половинка чи навіть діти. Також вона подивилася, чи одружиться Андрій Данилко у майбутньому.

Нагадаємо, ведучий жорстко "пройшовся" по Потапу, Владу Ямі та зіркам за кордоном: "Та пішов ти на ***".

Раніше повідомлялося, в Україні визначилися із найкрасивішими чоловіками: ось вони, улюбленці жінок.

Також, клон Олега Винника зізнався, що йому загрожують: "Забрати кусок хліба...".