Відома українська відьма та екстрасенс Марія Тиха попередила українців про плани окупантів на майбутні масовані атаки. Вона повідомила місця, де може особливо небезпечно найближчим часом.

Про це вона розповіла на ютуб-каналі "Поговоримо".

Першими відьмі випали карти з зображенням дітей. Тиха розповідає, що за її відчуттями, у найближчий час, небезпека буде загрожувати торговим центрам.

Марія Тиха. Фото скріншот з Youtube
Марія Тиха. Фото скріншот з Youtube

Вона пригадала ситуацію зі страшною пожежею у одному з ТРЦ росії, ще задовго до повномасштабного вторгнення. Тоді загинуло багато людей.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Тепер же відьма побачила торговий центр, ззовні схожий на київський Lavina mall. Її бачення пов'язані із дитячою кімнатою у ТРЦ.

Марія говорить про те, що небезпека не обов'язково буде пов'язана із обстрілами, однак може постраждати багато людей.

Відьма закликає у таких місцях не залишати своїх діток наодинці.

Відьма Марія Тиха
Відьма Марія Тиха

"Це не дитсадок. Велике скупчення людей, і чоловіків, і жінок. По картам випала "десятка мечів", а це означає смерть. Будьте дуже обережними. Якщо ви любите ходити у такі місця з дітьми — контролюйте їх та не залишайте самими", - розповідає Тиха.

Щодо масованих атак, відьма закликала бути обережнішими мешканців Вишгороду, адже окупанти планують знову атакувати Київське водосховище. Тиха також поділилася видінням про те, як окупанти можуть вдарити по київському парку "Феофанія".

Також відьма побачила можливі атаки на прибережну зону Одеси, а особливу там, де розташовано багато готелів.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, переможниця "Битви екстрасенсів" попередила про повторний наступ росіян: "Вони будуть чекати 2-3 тижні…"

Раніше наш портал інформував, "Може забрати життя багатьох": екстрасенс пояснила, чи готова росія до використання ядерної зброї

Також портал Знай повідомляв, окупанти зосередять ракетні удари на 4-5 областях: екстрасенс попередила про небезпечні дні в березні