Колишня дружина популярного шоумена Володимира Остапчука, Крістіна Гірник відреагувала на ситуацію щодо збудованого будинку у спільному шлюбі з колишнім чоловіком, який зараз активно селить туди свою нову обраницю.

На тлі цієї події Крістіна Гірник висловила свою думку у своєму Instagram, сказавши, що будинок був зареєстрований на ФОП, який відкрила Полтавська.

Кристина Горняк, фото: Instagram
Кристина Горняк, фото: Instagram

Крістіна Гірник не змогла проігнорувати питання, яке безпосередньо поставили її підписники. Хоч і жартуючи, в її словах відчувається суміш розчарування та неприйняття ситуації.

Вона каже, що не має наміру відмовлятися від своєї частки в будинку і навіть заявляє, що може поселити туди своїх друзів, щоб молодятам "не так солодко жилося".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Скажу вам, це не найбільший треш, який відбувався з моїми особистими речами і т. д. На голову не налазить, як деяким дівчатам таке ок. Просто ми ж домовлялися, я не виношу сварки. за будинок прикро. І нехай не думають, що їм там буде добре вдвох. Будемо або втрьох, або ще мої друзі ромалі із Закарпаття будуть. Просто в мене ще купа часу позовної давності", - поділилася своїми емоціями Горняк.

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Огидна чудовисько": Ольга Сумська наїхала на родича через доньку, яка мовчить про війну

Також наш портал інформував, а ктриса "Слуги народу" звинуватила Майдан у вбивстві України: вже два роки "засуває" проросійські наративи, але танцює у театрі

Раніше Знай.ua стало відомо, Любов Успенська, яка родом з України "співає дифірамби" путінському режиму і виправдовує війну: "росія хоче миру..."