Дружина відомого українського музиканта та виконавця з Харкова Сергія Бабкіна Сніжана одного разу показала, як відзначає день народження свого проекту.

Зірка любить публікувати різноманітні фото, що відкривають завісу її особистого життя.

Сніжана Бабкіна. Фото: Instgaram
Сніжана Бабкіна. Фото: Instgaram

На той раз до Instagram потрапило фото з, ймовірно, номера готелю, в якому дівчина в надзвичайно відвертій сукні на гігантському ліжку розпиває шампанське.

Сніжана була зухвало одягнена. Її сукня надто коротка, а Сніжана його ще вище задерла, демонструючи ноги, а верх — з глибоким декольте, без спідньої білизни — засвічує досить пружні після народження кількох дітей груди жінки. Її макіяж надто яскравий, із червоними та чорними контрастами.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Сніжана Бабкіна. Фото: Instgaram
Сніжана Бабкіна. Фото: Instgaram

З повідомлення стає зрозумілою причина такого фото Сніжана святкує день народження свого проекту.

Мій snezhno_mir. Happy Birthday, Дорогий! Ти ще такий маленький, але дуже Міцний, Чарівний, Відвертий, Дивовижний, Космічний, Мрійливий… Дівчат, Сніжинки, я можу перераховувати нескінченно, бо це про НАС! - написала жінка.

Нагадаємо, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана була схожа на взутую по "білому ліжку": "Недільне".

Раніше ми повідомляли, що Сергій Бабкін зізнався у поїданні мухоморів для посилення пам'яті: "Продовжую занурення". Шанувальники співака не на жарт стривожені такими "експериментами".

Також стало відомо, що Сергій Бабкін оголився, виїхавши з Німеччини, але не в Україну: дітей забрав разом із собою.